Blog

Vrienden van de Health Promoters Nederland / nieuws  / Nijhuis Marketing | HANDLEIDING ‘WATER EN GEZONDHEID’, ten gunste van de missie van Health Promoters.

Nijhuis Marketing | HANDLEIDING ‘WATER EN GEZONDHEID’, ten gunste van de missie van Health Promoters.

Beste Vrienden van Health Promotion South Africa Trust (HPSA)

Op verzoek van een van onze partners, Nijhuis Industries, stuur ik met veel plezier deze verbazingwekkend positieve e-mail door.

Menno Holterman, CEO van Nijhuis Industries heeft onlangs toegezegd deel uit te maken van de vorig jaar opgerichte HPSA International Advisory Board. (https://www.nijhuisindustries.com/news/ceo-menno-m-holterman–top-25-water-leaders/ )

Hij zal worden vergezeld door Kathleen Ferrier  (https://nl.wikipedia.org/wiki/Kathleen_Ferrier_(politica

Koert Jan de Bruijn ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Koert-Jan_de_Bruijn en Patricia Steur ( https://patriciasteur.com/ )

U zult veel meer van dit krachtige team horen als we de tweede fase van gezondheidsbevordering Zuid-Afrika ingaan.

Omdat water en gezondheid door de uitbraak van covid-19 meer dan ooit hoog in het vaandel staan, hebben we besloten om een ​​speciale Nijhuis Industries ‘Water en Gezondheid’-gids op te stellen waarin ook met trots wordt verwezen naar onze samenwerking tijdens de AIWW 2019 en onze wens om Gezondheid te helpen Promotors op verschillende manieren waaronder mijn persoonlijke inzet als International Advisory Board Member.

Met trots kondigen we u de release aan van de Nijhuis Industries ‘Water and Health’-gids, inclusief een volledige pagina met aandacht voor onze geliefde health Promoters!


Voel je vrij om op onderstaande link te klikken om de gids te lezen en te delen met alle belangrijke belanghebbenden of de Health Promotor-organisatie:
https://www.nijhuisindustries.com/resources/uploads/bestanden/NEWS/Nijhuis-Industries-Water-and-Health-Guide.pdf. We hebben het document ook in pdf bijgevoegd.

Deel gerust het bericht ‘Water en Gezondheid’ op Linkedin:https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6677146128682676224

Ik kijk uit naar je antwoord en ik hoop snel een telefoontje te plannen om ideeën uit te wisselen hoe we het Water4Life-initiatief kunnen versnellen in een post-covid-19 toekomst!

Met vriendelijke groet, Menno