Slide Support us!
Samen kunnen we de wereld veranderen!
De Stichting Vrienden van de Health Promoters Nederland is in het bezit van het ANBI certificaat. Bent u op zoek naar een doelstelling voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij komen graag met u in contact. Uiteraard kunnen wij u een mooi pakket aan exposure aanbieden zoals een logo en verwijzing naar uw website, maar wij kunnen u ook als een van onze partners introduceren via onze website en via onze partners.

01Steun ons werk

Neem contact met ons op om ons goede werk te steunen. Wij hebben een partnership met de Verenigde Naties en Unesco Chair Global Health & Education. We hebben verschillende partners die ons steunen en die ons ook af en toe een bezoekje brengen. We zullen u natuurlijk van harte welkom heten en u rondleiden om te laten zien wat we allemaal doen in de gemeenschap.

02Evenementen

We hebben een paar evenementen in Nederland, maar we willen in de toekomst uitbreiden. We hebben bijvoorbeeld een succesvol Golf4Health evenement in Nederland. We plannen extra golfdagen in Nederland en Zuid-Afrika. Ook op het gebied van theater willen we vooruitgang boeken. Wordt u onze sponsor?


03Theater

Via ons theaterprogramma willen we vertellen over ons werk en over onze visie dat gezondheidsvoorlichting een mensenrecht is. Partners in de theaterwereld ondersteunen onze missie en ons verhaal aan de wereld.

Image2

Partners die ons bezochten

Image2

Golf4Health

Image2

Theater empowerment

Onze partners

Ja, Ik wil kijken hoe we met mijn bedrijf en de Health Promoters een win win situatie kunnen creeëren: